Your address will show here +12 34 56 78

Workshops &

Presentaties

Leer door te doen en/of laat je inspireren op het

gebied van design thinking en (zorg)innovatie!

Aan de slag!
 

Naast inhoudelijke ontwerp projecten neem ik je graag mee in het ontwerpproces om zo zelf de kneepjes van het vak te leren. Mijn workshops en presentaties maak ik op maat en geef ik in lijn met doelgroep en niveau. Hieronder een greep uit de onderwerpen waar ik je graag wegwijs in maak.

  • Text Hover
Design Thinking

De ontwerpende werkwijze die nog veel verder gaat dan denken. Een innovatie houding waarmee je samen tot de kern komt van het probleem en oplossingen bedenkt, test en realiseert.

Visual Thinking & Doing

Visueel werken is een krachtige tool voor samenwerken. Het helpt je dingen te begrijpen, veranderen en communiceren op ieder moment binnen je proces. En het leuke is: iedereen kan het!

Co-Creatie

Samen tot nieuwe ideeën en oplossingen komen of wil je juist een probleem beter te snappen? Een co-creatie sessie met gebruikers en stakeholders biedt extra verdieping en creeërt eigenaarschap.

Mens centraal

Ik geloof in systemen en oplossingen waarin de mens centraal staat. Hoe bereik je dit in bestaande en nieuwe systemen?

Ervaringen

Bij workshops en trainingen is ‘leren door te doen’ mijn uitgangspunt. Naast het doornemen van theoretische kennis en beeldende voorbeelden gaan we vooral aan de slag met de stof. Graag plaats ik het vervolgens binnen de context van je eigen organisatie of uitdaging. 

 

Eerder verzorgde ik of werkte ik mee aan workshops voor o.a.: de Health Innovation School, Initiate (Vereniging Nederlandse Gemeentes), gemeente Tilburg en GGD-GHOR.