Het officiëel, vanaf deze maand ben ik een trotse medebewoner van het Kade Clubhuis!

Het Kade Clubhuis is een creatieve werkplaats aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Met het kanaal voor de deur en het Campinaterrein om de hoek een goede locatie voor een nieuw creatief collectief in Eindhoven.

Ontstaan Kade Clubhuis
Het Kade Clubhuis is geïnitieerd door De Reuringdienst. In januari begin 2020 gingen zij het avontuur aan om een lege loods volledig om te bouwen tot een gedeelde werkplaats met diverse studio ruimtes. In het Kade Clubhuis vindt je verschillende maatschappelijk betrokken ontwerpers en makers.

De Reuringdienst bestaat uit Bouke Bruins (Boyscout Designer), Pim Bens en Fier van de Berge (Studio Buitenwerking). Zij combineerde dit jaar hun krachten en gaan aan de slag als één studio waarmee ze reuring brengen in de publieke ruimte rondom maatschappelijke vraagstukken.

De leukste studiogenoten
Ik vanaf hede trotste tafelhuurder in de fijne studioruimte van Joes Janmaat en Manon Barendse, beter bekend als social design duo Joes+Manon. Van studiegenoten naar studiogenoten!

Ik heb ontzettend veel zin om op deze te gekke plek aan de slag te gaan met mijn eigen werk, en kijk ook uit naar de ruimte tot samenwerken die deze gedeelde plek biedt.

img-20200612-wa0009-01